ESCOLA DE MÚSICA TRADICIONAL EBRENCA "LO CANALERO" - Riu en so - UNREGISTERED VERSION

Vaya al Contenido

Menu Principal

ESCOLA DE MÚSICA TRADICIONAL EBRENCA "LO CANALERO"

ESPAI DE SO


ESCOLA DE MÚSICA TRADICIONAL EBRENCA "LO CANALERO"

L'Escola de Música Tradicional Ebrenca "Lo Canalero", promoguda per l'associació Espai de So de Tortosa, és un espai de formació que néix amb l'objectiu principal d'acostar el públic interessat al patrimoni etnomusical i coreicomusical de les Terres de l'Ebre amb un coneixement profund i seriós.

El fet que porte el nom de Josep Garcia Sanz "Lo Canalero" (1904-2004) respon a la nostra intenció de reivindicar una figura referent en el món del cant versat i la música tradicional ebrenca com va ser este roquetenc, cultivador d'un dels gèneres coreico-literari-musical més divulgat del sud de Catalunya: la jota.

Els nostres eixos: la formació i la promoció del patrimoni etnomusical ebrenc

La formació de la nostra escola es carateritza fonamentalment per oferir als alumnes uns continguts rigorosos, atractius i fruit del coneixement profund del fet etnomusical del nostre professorat, el qual està avalat per la seua formació i experiència en el camp o àmbit d'estudi determinat.

En este sentit, les nostres activitats estan dirigides a un públic de diferents edats, ja siguen de Roquetes o de les poblacions veïnes, i no és necessari tindre coneixements previs en el món de la música, el cant i el ball tradicionals.

A més a més, i com a suport a aquestes activitats, tenim previst l'organització d'altres activitats paralel·les com ara cicles de conferències, xerrades, classes magistrals, bureos, vetllades de versadors, etc.

Més informació

correu: escolalocanalero@gmail.com
facebook: Escola de Música Tradicional Ebrenca "Lo Canalero"Regreso al contenido | Regreso al menu principal