TOT AIXÒ EREN HORTS! - Riu en so

Vaya al Contenido

Menu Principal

TOT AIXÒ EREN HORTS!

PROJECTES


TOT AIXÒ EREN HORTS!


A banda de ser el nom del nostre primer disc, "Tot això eren horts!" (enregistrat a El Tercero Estudios, Benicarló, any 2011) és també el títol del nostre espectacle en directe.

Es tracta d’un recull de cançons, pròpies algunes (i que están en el CD), i altres de versionades, passades pel nostre filtre per tal que encaixen en l’estil folk que ens definix.

L’espectacle Tot això eren horts! té una durada de 90 minuts aproximadament, durant els quals es poden vore unes vint cançons de temàtica reivindicativa en defensa dels espais verds i en contra de l’especulació urbanística i la construcció desmesurada.

Els motius que tracten les cançons són: l’aigua, la terra, la llengua i les costums de la gent que viu de manera senzilla. És un espectacle impregnat d’un toc de nostàlgia per l’estima de l’herència que hem rebut, ara amenaçada, però amb un optimisme latent per la possibilitat de fer canviar les coses i fer meditar els espectadors sobre un fet: encara estem a temps de salvar la terra i, en conseqüència, a natros mateixos.


Regreso al contenido | Regreso al menu principal